De betonlook is niet meer weg te denken uit ons interieur. Van vloeren tot tafelbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening. Beton Ciré is gewreven, gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving. Het is een zeer flexibel en sterk product, omdat het bestaat uit cement, aangemengd met een hars.

Rauw en robuust: Beton Ciré

Beton Ciré is het meest authentieke beton. Deze allereerste variant van beton is multifunctioneel en wordt handmatig aangebracht door middel van vegende bewegingen. De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van dit beton. Het resultaat? Rauw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte. In principe is deze variant geschikt voor alle ondergronden, mits deze stabiel, droog en ‘niet-zuigend’ zijn. Ideaal dus voor vloeren en wanden in alle ruimtes! Combineer met zachte kleuren voor een mooi contrast en een sfeervol geheel.

Beton Ciré Floor als vloerafwerking

Beton Ciré Floor is gestuct beton dat voornamelijk toepasbaar is voor vloeren. Het heeft vaak een dikte van 4 tot 5 mm. Door het stuccen van het beton en het daarna licht te schuren, krijgt het een bijzondere uitstraling. Bij Beton Ciré Floor heb je de keuze uit vele kleuren, gelijk aan die van Beton Ciré Originale. Bij Floor is er meer en een grovere tekening zichtbaar dan bij Beton Ciré Originale. In principe is Beton Ciré Floor geschikt voor alle vlakke vloeren, maar ook als wandafwerking is Floor een echte eyecatcher!

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact op met Kunstman Stukadoor. Bel naar 06 313 225 68 of vraag gemakkelijk online een offerte aan.

Toepassingen

officieel dealer boncreations

officieel dealer boncreations

Onze toepassingen

Beton Ciré is eigenlijk niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Velen zullen bij beton meteen aan een industrieel interieur denken, maar het veelzijdige materiaal is toe te passen in diverse andere woonstijlen. De mogelijkheden met Beton Ciré zijn eindeloos.

Een betonnen wand, vloer of woonaccessoires van beton? Niets is te gek voor dit natuurlijke materiaal. En daarbij is het prachtig om te combineren met andere natuurlijke materialen zoals hout. Maak kennis met de diversiteit van Beton Ciré en ontdek onze toepassingen voor zowel particulier als zakelijk!