Wandafwerking door de stukadoor?

Stucwerk van Kunstman Stukadoors valt op door kwaliteit en vakmanschap. Altijd een resultaat om trots op te zijn. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten stucwerk zoals: glad pleisterwerk, spachtelputz, gipsspuiten, plafond, sierlijsten en spackspuiten.

Glad pleisterwerk
Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 t/m 5mm dik. Dit om een gladde afwerking te verkrijgen voor wanden en plafond. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond zoals in een nieuwbouw woning of over bestaand oud stucwerk en/of gipsplaten. Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex, behang of tegels.

Spachtelputz
Spachtelputz is een kunstof gebonden sierpleister voor wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen. Het is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter. U kunt uit meerdere kleuren kiezen en het is erg duurzaam

Gipsspuiten voor grote projecten
Wij kunnen in een veel kortere tijd grote projecten afwerken dan het traditioneel stukadoren met de hand. De voordelen van het stukadoren met een gipsspuit is dat er in een korte tijd een hoge productie gemaakt kan worden. Let wel op gipsspuiten is alleen toepasbaar op grote projecten.

Sierlijsten en ornamenten
Sierlijsten en ornamenten kunnen uw woonkamer optisch vergroten. Ook kunnen zij de sfeer van uw woonkamer bepalen. Sierlijsten, kooflijsten en rozetten geven een strakke woonkamer rust en uitstraling. Uw hal of intree kunnen door het aanbrengen van sierlijsten op plafond een optische vergroting te weg brengen. De meeste sierlijstelementen worden tegenwoordig machinaal gemaakt en zijn in allerlei stijlen beschikbaar zowel strak als modern.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact op met Kunstman Stukadoor. Bel naar 06 313 225 68 of vraag gemakkelijk online een offerte aan.

Voorbeelden

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van toegepaste plafondafwerking