Betonlook vloeren

Toepasbaar in elke ruimte
Het prachtige materiaal beton mag eigenlijk niet meer ontbreken in een hedendaags interieur. Van wanden tot badkamers, van krukjes tot aanrechtbladen: beton is overal. Maar de meest populaire toepassing is toch wel de Beton Ciré vloer. Prachtig te combineren met natuurlijke materialen en bovendien toepasbaar in elke ruimte.

Helemaal van nu: de Beton Ciré vloer
Een prachtige structuur: robuust en stoer. Het fijne aan een Beton Ciré vloer is dat het past bij elk interieur. En ander voordeel is dat het in elke ruimte geplaatst kan worden, zelfs in de badkamer.

Prachtig én gebruiksvriendelijk
Een Beton Ciré vloer is niet alleen een lust voor het oog, maar bovendien erg praktisch. Doordat de vloeren krasbestendig, slijtbestendig, vloeistofdicht en volledig naadloos zijn, hebben ze weinig onderhoud nodig.

Meer info over een Beton Ciré vloer?
Bent u enthousiast geworden en wilt u ook graag een Beton Ciré vloer in uw woning of organisatie? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden om een prachtige Beton Ciré vloer te creëren, die volledig past binnen uw smaak en wensen

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact op met Kunstman Stukadoor. Bel naar 06 313 225 68 of vraag gemakkelijk online een offerte aan.

Voorbeelden