Karaktervolle Beton Ciré keukens

Wil jij koken in stijl? Ga dan voor een beton ciré keuken of voeg elementen van beton toe aan je keuken. Dit creëert een stoere stijlvolle sfeer en past bij elk interieur. Een echte trend op dit moment zijn keukenwerkbladen van gestukt beton. De versleten, robuuste look van deze prachtige werkbladen geeft een strakke keuken nét wat meer karakter dan een regulier werkblad. Het is gegarandeerd een eyecatcher in ieder huis.

Naast de werkbladen van gestukt beton zien we een sfeervolle keukenwand van beton ciré steeds vaker zorgen voor de juiste sfeer. Beton ciré is ook voor in de keuken verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor je helemaal je creativiteit je gang kan laten gaan.

Een geleefd beton-cire keukenblad
Een keukenblad kan in elke afmeting afgewerkt worden met Beton Ciré. De keukenbladen zijn goed afgewerkt en vlek werend gemaakt, maar naar verloop van tijd zal het er uit komen te zien als een ‘geleefd blad’. Dat robuuste hoort bij beton, en is voor velen juist een reden om voor betonlook te kiezen.

Verschillende stijlen
Een houten keuken met een betonnen keukenblad laat de landelijke stijl samenkomen met de moderne industriële stijl. Zo wordt koken een feestje en maak je van je keuken heel eenvoudig een mooi en gezellig plekje in huis!

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact op met Kunstman Stukadoor. Bel naar 06 313 225 68 of vraag gemakkelijk online een offerte aan.